mandag 2. oktober 2017

Best ever Chocolate chip cookies


225 gr romtemperert smør
175 gr sukker
125 gr brunt sukker
1 egg
325 gr hvetemel
1 1/2 ts natron
1 ts vaniljesukker
1/2 ts salt
300 gr sjokolade (melkesjokolade, mørk sjokolade, hvit sjokolade, eller en blanding)



Pisk smøret med de to sukkertypene til det er luftig. Pisk inn egget. Ha i hvetemel, natron, vaniljesukker og salt. Rør dette inn i smørblandingen. Ha i sjokoladen, og bland det sånn at det blir gjevnt fordelt. Ha deigen over i en bolle og dekk den med plast. og oppbevar i kjøleskap til neste dag. Det er ikke nødvendig å oppbevare deigen i kjøleskapet over natt, men det gjør noe med smaken, Slik at de smaker enda bedre.

Bruk en liten iskremskje til å fordele deigen i kuler, trykk de litt ned. Stek de på 190 grader i ca 10 minutter, eller til de blir lett brun ytterst.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar