mandag 16. oktober 2017

Fisketaco




Paner for eksempel torsk i mel ,egg så i knuste kornflakes, stekes i stekepanne med olje til fiskebitene er sprø og gjennomstekt. Husk å krydre melet. Her kan du bruke hva du vil så lenge du bruker salt. Tacokrydder er f.eks. veldig godt



Kålsalat

1/2 rødkål skåret i tynne skiver
1 gul løk skåret i tynne skiver
4-5 gulrøtter revet
6 ss elpecidereddik
2 ts sukker
1 ts salt

Bland rødkål, løk og gulrøtter i en bolle. ha eddik, sukker og salt i en liten kasserolle og varm det til alt er oppløst. Hell den varme dressingen over salaten og bland godt. Bør stå i kjøleskap minst en time før den skal spises.Kan oppbevares i kjøleskap i noen dager.

Shirrachadressing.
4 sp rømme
2 sp majones
1 sp Shirracha

Bland alt godt sammen i en skål.



1 moden avocado
1/2 tomat
1 fedd hvitløk
1-2 vårløk
Lime- eller sitronsaft
Chilli fersk eller pulver
salt
Malt spisskarve (kan sløyfes)
Malt koriander (kan sløyfes)

Dette er nok til 2-3 personer. skrell avocadoen og skjær den i biter. Skjør også tomaten og vårløken i små biter, ha det sammen med avocadoen. Tilsett finhakket chili eller chillipulver, revet hvitløk, limesaft, salt, spisskarve og koriander. Bruk en gaffen til å klemme istykker avocadoen og bland det sammen. Smak til for se om du trenger mer av limesaft, chili og salt.

Server  alt med tortillas.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar