Bunn:
3 eggehviter
3 dl sukker
ca 20 ritz kjeks
200-250 g peanøtter
Pisk eggehviter og sukker godt (tilsett till sukker av gangen). Knus ritzkjeks og finhakk peanøtter, og vend det i eggemassen. Stek på bakepapir i storform (langpanne) på 170 grader, midt i ovnen i 20 min.
Deles i 2 mens den er varm.
En boks fløte piskes ( ta av 1 ss fløte som skal være med i glasuren)
Glasur:
60 g smør
1 plate firkløver ( ca 200 g)
smeltes i vannbad og avkjøles litt. 3 eggeplommer, 1 ss fløte og 2 ss melis blandes inn i sjokoladen.
Smør et tynt lag med sjokoladen på den nederste bunnen, ha deretter all kremen på. Leg den andre bunnen over og smør resten av sjokoladen over. La den stå natten over i kjøleskap.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar