Strawberry daiquiri
5 cl lys rom
2 sp sukkerlake
saft fra 1/2 lime
Ca 7 jorbær
3-4 isbiter
Ha alle ingrediensene i en blender og bland det til det er uten klumper, smak til og hell det over i cocktailglass og server.
Rips daiquiri
5 cl lys rom
2 sp sukkerlake
saft fra 1/2 lime
4 sp ripsjuice (Bær som har blitt most og silt)
5-6 isbiter
Ha alle ingrediensene i en blender og bland det til det er uten klumper, smak til og hell det over i cocktailglass og server.
Bringebær daiquiri
5 cl lys rom
2 sp sukkerlake
saft fra 1/2 lime
8 bringebær
5-6 isbiter
Ha alle ingrediensene i en blender og bland det til det er uten klumper, smak til og hell det over i cocktailglass og server.
Blåbær Daiquiri
5 cl lys rom
2 sp sukkerlake
saft fra 1/2 lime
4 sp blåbær
5-6 isbiter
Ha alle ingrediensene i en blender og bland det til det er uten klumper, smak til og hell det over i cocktailglass og server.
Solbær daiquiri
5 cl lys rom
1 sp sukkerlake
saft fra en 1/2 lime
3-4 sp råsaft fra solbær
5-6 isbiter
Saften fra solbær lager du slik; mos bærene med en stavmikser. Tilsett litt vann hvis det blir veldig tykt. Sil av saften med en sil. Du trenger ikke å gjøre dette. Det er fult mulig å lage drinken med hele bær. Men jeg foretrekker å slippe det beske skallet og frøene, og synes det smaker bedre hvis jeg siler bærene.
Ha alle ingrediensene i en blender og bland det til det er uten klumper, smak til og hell det over i cocktailglass og server.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar