torsdag 5. september 2013

Panna Cotta


Ca 3 porsjoner
Ingredienser
1,5 plater gelatin
3,33 dl fløte
70 gr sukker
1 ts vaniljesukker

Fremgangsmåte
Legg gelatinen i kaldt vann til den er myk, ca 5 minutter. Ha fløte, sukker, vaniljesukker i en kasserolle og var det opp til det koker mens du rører. Ta den av platen og ha i gelatinen. Rør til alt er oppløst. Hell blandingen over i porsjonsskåler. Server med bringebærsaus.

Bringebærsaus
Ca 100 gr bringebær (ferske eller tinte)
1 ts melis
1 ts sitron


Ha alt sammen og bruk stavmikseren for å blande alt. Smak til om det trengs mer melis eller sitron. Ha sausen gjennom en sil for å fjerne steinene.

På bilde er det laget saus av rips på samme måte som bringebærsausen over, men uten sitron. Det ble fantastisk godt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar