Ca 3 porsjoner
Ingredienser
1,5 plater
gelatin
3,33 dl
fløte
70 gr sukker
1 ts
vaniljesukker
Fremgangsmåte
Legg
gelatinen i kaldt vann til den er myk, ca 5 minutter. Ha fløte, sukker,
vaniljesukker i en kasserolle og var det opp til det koker mens du rører. Ta
den av platen og ha i gelatinen. Rør til alt er oppløst. Hell blandingen over i
porsjonsskåler. Server med bringebærsaus.
Bringebærsaus
Ca 100 gr
bringebær (ferske eller tinte)
1 ts melis
1 ts sitron
Ha alt
sammen og bruk stavmikseren for å blande alt. Smak til om det trengs mer melis
eller sitron. Ha sausen gjennom en sil for å fjerne steinene.
På bilde er det laget saus av rips på samme måte som bringebærsausen over, men uten sitron. Det ble fantastisk godt
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar