onsdag 26. juni 2013

Nachos


400 gr kjøttdeig eller karbonadedeig
1 liten gul løk
2-3 fedd hvitløk
1 ts chilipulver
1/2 ts spisskarve
2 ts tørket oregano
salt
1/4 dl eplecidereddik eller hvitvinseddik
1 dl kraft
Tortillachips
Cheddarost

Dette holder til 2-4 personer alt etter hvor mye tortillachips du ønsker i forhold til kjøttdeig.
Stek kjøttdeigen i en panne, og tilsett finhakket løk og stek til løken blir blank og myk. Tilsett hvitløk, chilipulver, spisskarve, oregano og salt. hell i eddiken og kraften. Småkok i 10 minutter eller til væsken er fordampet. Fordel kjøttdeigen i ildfaste porsjonsformer. Hvis du ønsker lite kjøtt og masse tortillachips, så har du ett lag med chips før du har på kjøttdeigen. Legg ett lag med chips over kjøttdeigen og dryss over ønsket mengde revet ost. Gratiner i ovnen ved ca 200 grader til ønsket utseende. Server med rømme, salsa og guacomole.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar