lørdag 22. juni 2013

Biscotti med sjokolade og peanøtter


150 g salte peanøtter
100 g mørk sjokolade
150 g romtemp. Smør
3 dl strøsukker
4 ts instant espressopulver
4 sp kakao
2 egg
Ca 6 dl hvetemel
2 ts bakepulver
1 ss vaniljesukker
Sett ovnen på 190 grader (varmluft). Grovhakk peanøtter og sjokolade. Pisk smør og sukker hvitt, tilsett egg, kakao og instant kaffepulver. Bland det sammen. Bland mel, bakepulver og vaniljesukker og tilsett det. Bland det godt sammen. Tilslutt har du i nøtter og sjokoladen og bland det sammen.Form deigen til 4 smale ruller som er like lang som stekeplatens langside. Ha 2 ruller på hver plate. Stek de i ca 15 minutter og ta de ut. La de avkjøles i 15 minutter og skjær lengdene litt på skrå i passende biter. Legg de med snittsiden opp og stek de i ytterligere 8-10 minutter. La de avkjøles på rist. Holder seg lenge i hvertfall opp til 2 uker i en tett boks.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar