100 g mørk
sjokolade
150 g
romtemp. Smør
3 dl
strøsukker
4 ts instant espressopulver
4 sp kakao
2 egg
Ca 6 dl
hvetemel
2 ts
bakepulver
1 ss
vaniljesukker
Sett ovnen
på 190 grader (varmluft). Grovhakk peanøtter og sjokolade. Pisk
smør
og sukker hvitt, tilsett egg, kakao og instant kaffepulver. Bland det sammen. Bland
mel, bakepulver og vaniljesukker og tilsett det. Bland det godt sammen.
Tilslutt har
du i nøtter og sjokoladen og bland det sammen.Form deigen til 4 smale ruller
som er like lang som stekeplatens langside. Ha 2 ruller på hver plate.
Stek de
i ca 15 minutter og ta de ut. La de avkjøles i 15 minutter og skjær
lengdene
litt på skrå i passende biter. Legg de med snittsiden opp og stek de i
ytterligere 8-10 minutter. La de avkjøles på rist. Holder seg lenge i
hvertfall opp til 2 uker i en tett boks.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar