2-3 personer
1 sp fersk revet ingefær
2 fedd hvitløk, revet
4 dl kraft eller buljong
1 1/2 sp soyasaus
3 sp østersaus
1 ts MSG
2 ts sukker
3 ts maizenna rørt ut i 3 sp kaldt vann
Bland alt sammen i en liten kasserolle og kok opp under røring til det tykner og sett til siden.
Del en kyllingfilet i biter og ha det i en brødpose. Tilsett 1 ts maisenna og litt salt, pepper og msg. Rist posen slik at maisenna dekker alle bitene. Legg til siden.
Del opp de grønnsakene du ønsker og mengdene du ønsker. Forslag på grønnsaker er; gulrot, brokkoli, løk, sukkererter, vannkastanjer, sopp osv.
Rist en neve cashewnøtter i en varm tørr panne. Ta de ut og ha de i en skål. Stek så grønnsakene med olje så vidt møre i et par minutter. Ta de ut av pannen og i en skål. Stek så kyllingbitene i olje til de er gjennomstekt. Tilsett så grønnsakene og sausen i pannen og rør rundt. Strø over nøttene. server med kokt ris.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar