Denne oppskriften gir ca 12 medium cupcakes.
120 g mel
140 g
strøsukker
1 ½
bakepulver
En klype
salt
40 g smør
1 ¼ dl
melk
½ ts
vaniljesukker
1 egg
12 store
ferske jordbær
200 g
digestive kjeks
Topping
300 g melis
50 g smør
125 g ferskost
naturell (eks. philadelphia)
Fremgangsmåte
Varm ovnen
til 175 grader. Ha mel, bakepulver, salt, vaniljesukker og smør i en bolle og
visp det sammen på lav hastighet med en elvisp til det får en grynete
konsistens. Ha i melken og visp til alt blir blandet. Tilsett egget og bland
det godt. Del opp jordbærene og fordel mellom papirformene. Fyll formene med
2/3 fulle med røren og stek de i ovnen i 20 til 25 minutter. La de avkjøles
litt på brettet før de overføres til rist for å avkjøles helt.

Oppskriften
er hentet fra boka til hummingbird bakery i London.